03 297 46 01 info@wasserijspronk.be

Reinigen van uw textiel na Brand- of Waterschade

Indien gewenst, kunnen wij uw belangrijkste zaken terug leveren binnen de 48u
zodat u zo snel mogelijk het normale leven kan hervatten.

Brand zorgt voor heel wat vernieling. Roet tast uw spullen aan en de rookgeur is moeilijk weg te krijgen. Voor het reinigen van al uw textiel en persoonlijke kleding, spreekt u best een professional aan. Bij Spronk zijn we reeds 100 jaar actief in het reinigen van uw wasgoed. Met zoveel ervaring is het reinigen na brandschade een echte specialiteit. U ontvangt bliksemsnel een propere en fris ruikende was, alsof de brand nooit heeft plaatsgevonden.

Eerste teruglevering
binnen de 48u

Ophaling in
heel België

Uw kleding wassen of

droogkuisen na brand

Dankzij onze gespecialiseerde behandeling van uw kledij, zijn roetvlekken en rookgeur verleden tijd. We wassen/droogkuisen uw kledij na brand met een speciaal product, met respect voor materialen en milieu. Via onze premium service behandelen we ook zelfs delicate en waardevolle kledingstukken zoals trouwjurken en kostuums. Zo krijgen we brandlucht uit uw garderobe en ruikt uw kostbare kleding weer heerlijk fris. Bovendien ontvangt u uw was netjes gestreken op hanger of gevouwen terug.

Reinigen van uw gordijnen/

draperieën na brandschade

Als uw gordijnen/draperieën aangetast zijn door brand- of waterschade, bent u bij Spronk aan het juiste adres. Wij kunnen deze krimpvrij en ondaan van rook- of geurhinder aan u terug bezorgen. Om deze brandgeur definitief uit uw ruimte te verbannen, behandelen wij met de beste zorg ieder stuk. Onze gespecialiseerde service zorgt dat de rooklucht helemaal verdwijnt uit uw mooie gordijnen. Kan u niet langskomen? Geen probleem, wij halen uw was graag op en bezorgen die zo snel mogelijk terug.

Schade aan kleding

na brand is verzekerd

Heeft u een inboedelverzekering, dan is uw kleding na brand- of waterschade verzekerd.

Er gebeurt een raming van uw schade en er wordt een offerte opgemaakt voor het reinigen van uw textiel na brandschade. Dit wordt bezorgd aan uw verzekering expert en de door ons uit te voeren dienstverlening zal door uw verzekeringsmakelaar rechtstreeks aan ons worden vergoed, waardoor wij u 100% kunnen ontzorgen.

Waarom kiezen voor wasserij Spronk?

Krijg de persoonlijke
aandacht van een premium
wasserij die u verdient.

Wij halen uw vuile was op
en bezorgen deze binnen
de 48u weer bij u terug.

U ontvangt uw was of droogkuis fris en netjes gestreken op hanger of gevouwen terug in de door u gekozen kwaliteitsvorm.

Wij hebben 100 jaar ervaring in het reinigen van al uw kleding en gordijnen.

Wenst u meer informatie?